Imagini rare cu un Daewoo Tico prins de radar – FOTO

Autor: Marius Vișan 16 sept. 2021 Știri auto

Polițiștii prahoveni au depistat în seara zilei de 15 septembrie, pe raza localității Bărcănești, un șofer care conducea un autoturism Daewoo Tico, fără permis și cu o viteză de 104km/h.

”În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Prahova, în timp ce își exercitau atribuțiunile de serviciu, au depistat în trafic, în localitatea Bărcănești, un autoturism care circula cu viteza de 104 km/h” informează IPJ Prahova.

Bărbatul a fost oprit pentru control, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, acesta nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În acest sens, pe numele tânărului de 24 de ani, din București, a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Știrea a stârnit numeroase reacții în mediul online

Iată câteva dintre cele mai amuzante comentarii:

”Eu unul zic că ar trebui premiat pentru curaj (104 km/h cu un Tico)”

”Ha ha, asta e reclamă ascunsă”

”Dacă nu i-a zburat tabla sta bine”

”În cădere liberă pe Posada!”

”Trebuie permis la Tico?”

”Asta e, dacă cere bestia… trebuie să-i dai”

”Hai măh, prea puțin. Asta merge si cu 170 dacă știi să-l tunezi ? Singurul fapt e că la viteza aia, ai un morcov înfipt tot timpul”

”Oare câți mai sunt ca el… dar până îi prind…”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Rutiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide