Imagini revoltătoare. Un bărbat reținut face live din mașina de poliție

Autor: David Andrei 14 aug. 2020 Știri auto

Imagini revoltătoare au devenit virale în mediul online. Un bărbat reținut de poliție a transmis live pe TikTok din mașina de poliție. La un moment dat, acesta se aude cum îi dă ordine polițistului aflat la volan.

GALERIE FOTO

Bărbatul reținut se afla pe bancheta din spate a autospecialei de poliție. Acesta ocupă locul de lângă portiera din stânga. Lângă el se află un alt bărbat, și acesta reținut, iar lângă portiera din dreapta, o polițistă care poartă mască. Un agent de poliție conduce Dacia cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune.

În tot acest timp, bărbatul reținut transmite live pe rețeaua de socializare imagini cu el și cu cei aflați la bord. “Pe stânga acolo, bossule, mă lași”, se aude acesta spunând, la un moment dat. Este, evident, o glumă, pentru că polițiștii îi duc pe cei doi la secția de poliție și nu fac servicii de taximetrie.

Oamenii legii aflați în mașina de poliție aleg să ignore atitudinea sfidătoare a celor pe care i-a transportat la Secția 16. Pe numele celor doi s-a deschis un dosar penal pentru port de armă albă.

Reacțiile autorităților după ce au văzut imaginile transmise live din mașina de poliție

Autoritățile au reacționat la scurt timp după ce imaginile au devenit virale în mediul online. “Este o dovadă vie că nici în anul 2020, polițiștii nu au suficiente proceduri, prevederi legale cu privire la modul în care ei ar trebui să acționeze în astfel de situații”, a fost concluzia lui Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, la Antena 3. “Nici în acest moment, nu putem spune cu certitudine dacă persoanele care sunt conduse la sediul Poliției pot fi disponibilizate de telefonul mobil pe durata deplasării sau nu”, a adăugat acesta.

“Nu avem o normă care să interzică, la intrarea în autoturism, când o persoană urmează să fie condusă la audieri, portul de telefon. Dacă polițiștii le luau telefoanele, era un abuz”, a explicat pentru DC News Dumitru Coamă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor.

VIDEO (sursă: Realitatea.net)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide