Imaginile care au înfuriat America. Bolnav de COVID-19, Donald Trump își salută fanii din mașină

Autor: David Andrei 05 oct. 2020 Știri auto

Acestea sunt imaginile care au înfuriat America. Bolnav de COVID-19, Donald Trump a părăsit spitalul doar pentru a-și saluta fanii din mașină.

GALERIE FOTO

Donald Trump a apărut în fața susținătorilor săi în perioada tratamentului anti COVID-19, pe care șeful de la Casa Albă îl urmează într-un spital de lângă Washington. Trump a ieșit din spital doar pentru a-și saluta fanii și a revenit în rezerva sa în scurt timp.

“I-a pus pe agenții Serviciilor Secrete în pericol”, au pus tunurile pe el cei care sunt în tabăra opusă. La bordul SUV-ului care l-a preluat pe președinte de la centrul medical Walter Reed, un Chevrolet Suburban blindat, se pot observa doi agenți ai Serviciilor Secrete. Toți cei aflați la bord poartă măști.

Purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Judd Deere, explică decizia lui Trump de a ieși la plimbare cu mașina alături de cei doi agenți. “Personalul medical a spus că președintele este în regulă. S-au luat măsurile necesare pentru a-l proteja pe președinte și pe cei aflați alături de el.” Dar plimbarea și contactul cu alte persoane încalcă normele carantinei obligatorii în momentul în care pacientul primește un rezultat pozitiv.

Aerul din mașinile prezidențiale este recirculat în baza unui sistem care îl ferește pe șeful de stat de un eventual atac chimic. Deci pericolul infectării altor persoane aflate în SUV este cu atât mai mare.

Cei care s-au aflat alături de el în mașină vor fi obligați să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile, susține doctorul James Philips de la spitalul în care este tratat Trump.

“Avem nevoie de un lider. Nu de sesiuni foto”, a fost și reacția democraților prin vocea membrului Camerei Reprezentanților, Hakeem Jeffries.

Chiar a fost Donald Trump bolnav?

Americanii își pun însă întrebarea: Chiar a fost Donald Trump bolnav? Trump a fost internat vineri, la doar câteva ore de la anunțul referitor la infectare. Președintele a petrecut weekend-ul în spital. Trump se află în plină campanie, iar anunțul referitor la infectarea președintelui ar putea fi doar o mutare electorală, pentru a atrage cât mai mulți alegători.

Soția lui Trump, Melania, și șeful de campanie al liderului de la Casa Albă, Joe Biden, au fost infectați. Melania a decis să nu-și viziteze soțul la spital. Prima Doamnă nu vrea să-i pună în pericol pe cei din staff cu care ar intra în contact.

Aproape 7,4 milioane de persoane au fost diagnosticate pozitiv pe teritoriul Statelor Unite. 210.000 dintre acestea și-au pierdut viața, conform statisticilor furnizate de Universitatea Johns Hopkins.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide