Apple aduce noi îmbunătățiri sistemului de navigație Apple Maps pentru a concura cu Google Maps

Autor: Daniel Samoilă 27 dec. 2021 Știri auto

Apple aduce noi îmbunătățiri sistemului de navigație Apple Maps. Obiectivul companiei din America este să fie un concurent redutabil pentru Google Maps, cea mai folosită aplicație pentru sistemul de navigație al mașinii.

Gigantul tehnologic a actualizat pagina în care se specifică care sunt caracteristicile disponibile pe Apple Maps. Se confirmă că sunt adăugate update-uri și sunt disponibile în multe țări din lume.

Intră în Galeria FOTO

Una dintre noutăți este „ghidarea benzii”, care îi arată șoferului pe ce bandă trebuie să ruleze în acel moment. Funcția a fost lansată în Gibraltar. De asemenea, funcția de „limitare de viteză” este acum activă în Australia.

Funcții noi pe Apple Maps

Potrivit autoevolution.com, o altă funcție introdusă de Apple este „experiența detaliată a orașului”, în care străzile și locațiile din orașe sunt prezentate în detaliu. Funcția este disponibilă în Philadelphia, San Diego și Washington DC.

Funcția „real-time transit” a debutat în următoarele orașe din lume: Canberra (capitala Australiei), Hawaii, Honk Kong, în mai multe orașe din Italia și Japonia, dar și orașele Minesota și Washington, din SUA.

Pe Apple Maps se vor mai găsi și indicații pentru pistele de biciclete, o funcție disponibilă în Boston și Philadelphia. Totodată, funcția „Look Around”, o alternativă la „Street View” de la Google, poate fi accesată în regiuni noi din Asia precum Yokohama, Sagamihara și Sendai.

Ultimul update introdus pe Apple Maps este legat de direcțiile de mers pe jos, caracteristică disponibilă doar în Philadelphia și Washington D.C.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide