Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Trei TIR-uri s-au ciocnit

Autor: Elena Luchian 21 iul. 2021 Știri auto

Un carambol cu trei TIR-uri a blocat traficul pe Autostrada Soarelui în această după-amiază. Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Constanța spre București.

GALERIE FOTO

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați în jurul ore 13:30, cu privire la producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, care face legătura dintre Agigea și Autostrada Soarelui, la km 18+800, pe sensul de mers către București. Trei TIR-uri au fost implicate în coliziune.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Potrivit Serviciului de Ambulanță, aceasta a suferit un traumatism de piramidă nazală și un traumatism de membru inferior. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În spatele celor trei TIR-uri, s-a format o coloană de sute de mașini. Poliția acționează pentru fluidizarea traficului la fața locului. Acesta s-a reluat pe o singură bandă. Autoritățile estimează reluarea la capacitate maximă a traficului în aproximativ 45 de minute.

Oamenii legii vor demara o anchetă pentru a afla cu precizie cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, accidentul este rezultatul absenței unei distanțe corespunzătoare între cele trei vehicule.

Accident cu TIR-uri pe Autostrada Soarelui după ce 55 de mașini au fost implicate într-un carambol

Noul accident în lanț vine la doar câteva zile de la carambolul care a trimis în service nu mai puțin de 55 de mașini. 17 persoane, dintre care 5 copii, au ajuns atunci la spital.

Coliziunea s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În zona în care s-a produs carambolul era ceață în primele ore ale dimineții de vineri, 16 iulie.

Tot Autostrada Soarelui a fost scena unui incident care pare incredibil. Zeci de mașini au fost filmate în timp ce se deplasau pe contrasens. Șoferii încercau să evite astfel un presupus blocaj. În filmarea realizată cu ajutorul unei camera de bord se pot observa mașini care efectuează manevra de întoarcere pe autostradă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide