În acest weekend (22-23 iunie) are loc Auto Total Business Show 2019 la Romexpo

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Drift, adrenalină, demonstraţii moto, maşini tunate şi, mai ales, un adevărat spectacol tehnologic îi aşteaptă pe bucureştenii pasionaţi de auto în acest weekend la Romexpo.

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) va avea loc pe 22 şi 23 iunie, acesta fiind un eveniment organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Camera de Comerţ a României şi Romexpo.

Peste 120 de expozanţi, producători de top din domeniu din peste 30 de ţări vor expune ultimele noutăţi din universul pieselor auto originale şi aftermarket, inovaţii şi demonstraţii tehnice.

Vizitatorii vor avea acces direct la peste 2000 de produse şi soluţii tehnologice, de la companii de renume de pe piaţa locală şi internaţională.

Pe platformele din faţa Pavilionului Central vor avea loc probe de drift

„ATBS marchează în acest an 8 ani de la debut. Este un târg dinamic şi probabil cea mai importantă scenă a industriei automotive locale, o sursă de referinţă atât pentru networking între branduri şi consumatorii lor, cât şi pentru facilitarea colaborărilor de business la cel mai înalt nivel. Cu consecvenţă, ATBS aduce anual inovaţie şi tradiţie în industria auto” spune Gabriel Zane, director Marketing AD AUTO TOTAL. 

Programul de vizitare al ATBS este sâmbătă şi duminică, 22-23 iunie 2019, între orele 10:00 şi 18:00, iar intrarea este gratuită.

 Comentarii
Inchide