În așteptarea dezastrului. Honda supraîncărcată surprinsă în parcare

Autor: David Andrei 25 ian. 2021 Știri auto

Unii șoferi par să alerge, pur și simplu, după dezastru. Un șofer de Honda din statul american Texas pare să fie unul dintre cei care vânează pericolul. Este convins că Accord-ul său poate îndeplini cu succes rolul unei autoutilitare.

GALERIE FOTO

Acest șofer de Honda Accord Coupe a fost observat în în Garland, Texas, parcat în parcarea unui hypermarket, pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități. Mașina atrage atenția pentru că este supraîncărcată. Și nu vorbim despre câteva cumpărături în plus, ci de un întreg arsenal. Paleți din lemn, mobilă, cutii din plastic de mari dimensiuni, vreo două biciclete și o saltea. Acestea sunt doar câteva dintre articolele care se pot distinge pe acoperișul autoturismului său.

Șoferul pare să fi construit un suport pentru toate obiectele pe acoperișul mașinii sale. Dar și așa, încărcătura depășește cu mult gabaritul vehiculului și mai ales, capacitatea sa de încărcare. Se observă clar în filmul postat pe YouTube că mașina stă mult mai aproape de sol, semn că bagajele sunt mult prea multe.

Nu se știe dacă articolele de pe acoperișul său sunt cumpărate de la hypermarket sau șoferul a fost dat afară din casă. Ceea ce nu știe este că astfel, și el, și ceilalți participanți la trafic cu care se întâlnește pe stradă sunt puși în pericol.

Alte mașini supraîncărcate

Anul trecut, a fost observat în trafic un Matiz înmatriculat în Dolj, care transporta un coteț de găini cu găini cu tot. Imaginea a făcut deliciul internauților.

Tot anul trecut, un gorjean a băgat în portbagajul mașinii sale, un Renault, un aparat de păcănele. L-a dus pe câmp, l-a spart, a furat toți banii și a abandonat aparatul cu autoturism cu tot.

În urmă cu doi ani, dar, de această dată, în Germania, un microbuz înmatriculat în România a fost tras pe dreapta de polițiști. 11 persoane și foarte multe bagaje se aflau la bordul vehiculului neasigurat. Șoferul nu avea permis de conducere.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide