După ce a jucat la păcănele, un gorjean a furat aparatul, l-a băgat în mașină și l-a transportat pe câmp – FOTO

Autor: ProMotor 08 sept. 2020 Știri auto
După ce a jucat la păcănele, un gorjean a furat aparatul, l-a băgat în mașină și l-a transportat pe câmp – FOTO

Un tânăr din Dănești, județul Gorj, s-a ales cu dosar penal după ce a furat un aparat de păcănele dintr-un magazin din localitate.

Tânărul a furat aparatul, l-a urcat în mașina personală și l-a transportat pe câmp. Acolo l-a spart și a furat din el toți banii.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul secției nr. 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, au fost sesizați de către o femeie din comuna Dănești, în calitate de administrator a unei societăți comerciale, cu punctul de lucru în comuna Dănești, cu privire la faptul că la data de 7 septembrie a.c., un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat video multi-game” se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbatul nu avea permis de conducere

Oamenii legii au stabilit că bărbat de 32 de ani a transportat aparatul pe câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor. El a găsit în interior suma de 1.910 lei, sumă pe care a sustras-o, iar ulterior el a abandonat autoturismul și aparatul.

În urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit că bărbatul a condus autoturismul pe drumul comunal Ungureni fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, totodată având numărul provizoriu expirat încă din luna iulie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide