În ce hal arată SUV-ul de lux cu care Tiger Woods a avut accident – VIDEO

Autor: ProMotor 24 feb. 2021 Știri auto

Tiger Woods, cel mai bun jucător de golf din toate timpurile, a fost implicat într-un accident rutier grav. Evenimentul rutier a avut loc marți, 23 februarie. S-a întâmplat pe o porțiune de drum din California, cunoscută pentru producerea mai multor accidente.

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost internat în spital după un accident de mașină suferit în apropiere de Los Angeles.

Conform medicilor, în acest moment Tiger Woods este ”receptiv și se recuperează în camera sa de spital”. Woods a suferit răni grave la picioare. El era conștient când mașinile de urgență au ajuns la locul accidentului.

„Mașina condusă, un SUV de lux, și faptul că avea centura de siguranță au contribuit la salvarea vieții lui”, a declarat un polițist care a intervenit la locul accidentului.

El a mai spus că porțiunea de drum pe care s-a produs accidentul era una în coborâre, cu multe curbe. Nu există  dovezi că Tiger Woods s-ar fi aflat sub influența vreunei substanțe interzise la momentul accidentului.

Tiger Woods se afla la volanul unui SUV Genesis GV80

În momentul accidentului jucătorul de golf se afla la volanul unui SUV Genesis GV80. Pe mașină poate fi văzut un sticker pe care scrie ”Genesis Invitational”. ”Genesis Invitational” este numele unui turneu de golf profesionist care are loc în sudul Californiei.

Agentul său, Mark Steinberg, a precizat că Woods a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mașina a suferit avarii grave „după ce s-a răsturnat, fără ca niciun alt vehicul să pară implicat în accident”, se arată într-un comunicat al poliției.

Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a trebuit să fie extras din mașină de către pompieri care au folosit echipamente de descarcerare.

După ce a fost scos din epava autovehiculului, Tiger Woods a fost dus la un spital din apropiere cu o ambulanță, au precizat autoritățile care investighează accidentul.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Guardian Sport / captură foto YouTube



Comentarii
Inchide