Genesis GV70 este cel mai frumos SUV asiatic – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 29 oct. 2020 Știri auto

Designul exterior și interior al modelului Genesis GV70 2022 au fost dezvăluite înainte de lansarea oficială a SUV-ului, lansare programată inițial pentru sfârșitul acestui an.

Genesis și-a folosit filosofia de design „Eleganță atletică” atunci când a creat GV70. Ca atare, partea frontală include grila specifică mărcii, precum și faruri precum cele ale altor modele noi Genesis, cum ar fi G70, G80, G90 și GV80.

Privit din lateral, GV70 include o „linie parabolică” care începe în partea de sus a farurilor și trece pe partea laterală a SUV-ului. Linia acoperișului este de tip coupe și există ferestre unghiulare poziționate direct în spatele montanților C.

Modelele standard GV70 au o toba de eșapament cu ieșire unică și un difuzor în culoarea caroseriei în timp ce modelul emblematic GV70 Sport (ilustrat în roșu) are roți pe 21 inci, bara de protecție față personalizată și țeavă de evacuare dublă.

În ceea ce privește cabina, modelele standard GV70 includ un volan cu două spițe și cel mai recent sistem de infotainment al companiei. Interiorul minimalist și elegant include două ecrane, iar sub ele se află butoane pentru setări precum sistemul de navigație, radio și alte funcții media.

Ce motoare vor fi disponibile?

Genesis nu a lansat nicio informație tehnică în această etapă, știm doar că folosește aceeași platformă ca G70 și, prin urmare, ar trebui să ofere tracțiune spate standard și tracțiune integrală opțională (în funcție de piață).

Modelul entry-level va avea, probabil, un motor turbo cu patru cilindri, deși în acest moment nu este încă sigur dacă va fi unitatea de 2,0 litri de 249 CP sau (cel mai probabil) noua unitate de 2,5 litri, care produce 300 CP. Versiunea Sport este de așteptat să ofere fie motorul V6 twin-turbo de 3,3 litri cu aproximativ 365 CP, fie cel V6 twin-turbo de 3,5 litri ceva mai mare, producând aproximativ 375 CP.

Alte piețe din afara Americii de Nord, inclusiv Coreea de Sud, pot obține, de asemenea, un motor turbodiesel de 2,2 litri care produce 202 CP și un cuplu motor de 441 Nm.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com



Comentarii
Inchide