În ce țări poți să-ți cumperi o Dacia Duster cu 5 euro pe zi?

Autor: Elena Luchian 28 nov. 2019 Știri auto

O Dacia cu 5 euro pe zi? Da, se poate! Dar nu în România!. Clienții din Franța și din Italia sunt privilegiați: pot primi SUV-ul construit la Mioveni pentru o sumă incredibilă.

“O Dacia Duster cu 5 euro pe zi” este sloganul foarte atractiv prin care Dacia Franța și Dacia Italia promovează SUV-ul românesc. Este o strategie de marketing, dar, până la urmă, clienții plătesc pentru mașină 150 de euro pe lună.

GALERIE FOTO

Nu mai puțin de 41.191 de unități Duster s-au vândut în Franța în primele zece luni ale anului, o creștere cu 3,6% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar francezii estimează că producătorul aflat sub umbrela Renault va trece de bariera de 50.000 de unități.

Odată ajunși pe cele două site-uri, cei interesați vor vedea o mașină cu echiparea Prestige și motor diesel de 115 cai putere. Nu aceasta este însă, la ofertă, fotografia folosită doar pentru a atrage.

Dacia cu 5 euro pe zi

Pentru 5 euro pe zi, este disponibilă versiunea entry-level, cu motor pe benzină de 115 cai putere, așa cum se arată în mesajul scris cu litere mici pe pagina ofertei. Surprinzător însă, această versiune nici nu mai există în configurator, fiind înlocuită cu versiunea cu motor pe benzină și 100 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte și linie de echipare Access.

Duster Access vine cu jante de tablă de 16 inci, nu are aer condiționat, nici cruise control, dar are lumini de zi cu tehnologie LED, limitator de viteză și geamuri electrice față. Cine vrea Duster-ul diesel și echipare de top, plătește 6,99 euro pe zi, adică 210 euro pe lună.

Dacia Duster cu 5 euro pe zi Italia

În Italia, configuratorul a fost actualizat, iar oferta, care a demarat de Black Friday și rămâne valabilă până la sfârșitul lunii, propune versiunea Duster TCe 100.

Oferta este pentru un program de închiriere pe o perioadă de 61 de luni, în limita a 60.000 de kilometri, adică 12.000 de kilometri pe an, și este valabilă până la sfârșitul acestei luni, cu șanse de a fi extinsă și, cel mai probabil, corectată în Franța.

La capătul celor 61 de luni, clientul va fi plătit 9150 de euro. Cei care aleg însă, să cumpere Dacia Duster entry-level trebuie să plătească 12.490 de euro în Franța și 11.000 de euro în Italia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia



Comentarii
Inchide