În luna decembrie, Hyundai îşi premiază clienţii

Autor: Oraan Mărculescu 22 dec. 2011 Știri auto
În luna decembrie, Hyundai îşi premiază clienţii

Proprietarilor de maşini Hyundai întâlniţi în trafic le vor fi înmânate pe loc cadouri, constând în materiale promoţionale marca Hyundai: mingi de fotbal, tricouri şi brelocuri. În plus, participanţii la această acţiune se pot înscrie la concursul online organizat de către importator prin intermediul Facebook, pe contul oficial al Hyundai Auto România. Marele premiu constă într-un drive test de o săptămână cu noul model Hyundai i40.

Dragoş Magdalina, Director Executiv al Hyundai Auto România, a declarat: „Acţiunea este una inedită la nivel local şi demonstrează atenţia pe care o acordăm clienţilor Hyundai. Ne-am propus ca aceştia să se simtă speciali cu ocazia Crăciunului şi să îi surprindem într-un mod cât mai plăcut. Sperăm să se dovedească un succes, astfel încât ulterior sa o reluăm la nivel naţional.”

Informaţii suplimentare despre acţiunea Hyundai şi regulamentul concursului pot fi consultate pe contul oficial de Facebook al Hyundai Auto România, la adresa www.facebook.com/HyundaiAutoRomania .

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide