În Rusia poți face orice, numai să nu deranjezi rațele – VIDEO

Autor: ProMotor 26 apr. 2020 Știri auto

În Rusia poți face orice, numai să nu deranjezi rațele. O arată un clip postat pe Youtube în care polițiștii opresc mașinile pentru a proteja o rață și puii săi care traversau strada, un bulevard cu patru benzi.

Intră în Galeria FOTO

Cele mai nebunești videoclipuri din trafic sunt filmate în Rusia. De la polițiști umiliți de șoferi aroganți cu mașini de lux, la polițiști care-și iau revanșa alergând la rândul lor șoferi nevinovați și până la polițiști care pun whisky în rezervorul spălătorului de parbriz pentru a spăla geamurile, „pe bogăție”. Ca să nu mai vorbim de un șir nesfârșit de accidente tragice sau stupide până la ridicol, da nu mai puțin spectaculoase.

De această dată, polițiștii încearcă să-și spele imaginea într-un clip care s-a viralizat pe rețelele de socializare din Rusia. În imaginile surprinse, cel mai probabil, de serviciul de presă al poliției ruse, se vede cum poliţiștii din oraşul Krasnodar, din sudul Rusiei, au oprit maşinile care treceau pe un bulevard aglomerat pentru a permite unei familii de raţe să treacă strada în siguranţă.

Într-un clip care a devenit viral pe internet, poliţiştii pot fi văzuţi mutând un indicator de oprire pentru a bloca fluxul de mașini și a conduce raţele în siguranță la marginea străzii.

Aparent, incidentul a avut loc la un punct de control instalat în cadrul măsurilor de restricţionare a circulaţiei populaţiei în oraș, în contextul pandemiei de COVID-19.

Raţele au ajuns cu bine la destinaţie, un lac situat la câteva sute de metri distanţă, potrivit The Guardian.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide