În timp ce taximetriştii cer 50 de lei pe câţiva kilometri, UBER pune osul la treabă

Autor: Alexandru Banu 11 ian. 2017 Știri auto
În timp ce taximetriştii cer 50 de lei pe câţiva kilometri, UBER pune osul la treabă

Iată anunţul UBER după zăpezile care nu se mai opresc:

Dragi bucureşteni, ştim cu toţii că Bucureştiul se blochează atunci când ninge, iar aleile îngheţate şi pline de zăpadă pot reprezenta un pericol real pentru noi toţi, în special pentru copii şi vârstnici. Împreună, însă, putem contribui pentru a face Bucureştiul un oraş mai accesibil şi mai sigur. Joi, 12 ianuarie, între orele 11:00 şi 14:00, poţi comanda gratuit, direct din aplicaţie, un UberSNOW, iar o echipă specială de deszăpezire va ajunge la tine în câteva minute. Vrei să te implici? Nimic mai simplu! Înscrie-te ca voluntar în echipele de deszăpezire!

Joi, 12 ianuarie, deszăpezim împreună, la comandă, aleile şi zonele rezidenţiale greu accesibile. Din echipele de deszăpezire din fiecare UberSNOW vor face parte membri ai echipei Uber, pasageri, şoferi parteneri, jurnalişti, persoane publice şi voluntari care vor lucra împreună pentru ca tu să te poţi deplasa fără probleme într-un oraş mai accesibil.

Implică-te şi tu!

Completează formularul disponibil online aici şi înscrie-te ca voluntar în echipele de deszăpezire UberSNOW până miercuri, 11 ianuarie, ora 12:00. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al echipei Uber România pentru a discuta despre implicarea ta. Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate, iar selecţia voluntarilor va fi efectuată în funcţie de ordinea înscrierilor, precum şi de capacitatea voluntarilor de a fi implicaţi în UberSNOW pe toată durata activării.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide