Înainte de meciul cu Plzen, ALIBEC a plătit avansul pentru o maşină excepţională. Patronul FCSB l-a criticat pentru preţul OBSCEN al maşinii

Autor: Alexandru Banu acum 5 ani Știri auto

Patronul FCSB s-a declarat dezamăgit de ultimul gest al lui Alibec. Atacantul şi-a cheltuit aproape tot salariul pe un an de la FCSB pentru a-şi cumpăra un McLaren 720S de 170.000 de euro, fapt ce denota că jucătorul nu este 100% concentrat la ce are de făcut pe teren şi nu se dedică în întregime vieţii sportive.

„Alibec dacă ascultă e jucător de 30-40 de milioane. Dar nu va deveni pentru că are suficienţă. Suferă de suficienţă. E om care vrea lucruri mici de la viaţă. Dacă el şi-a luat maşină de 170.000 de euro. Cum să iei maşină de 170.000? Cumperi o asemenea maşină dacă ai salariu de un milion. Aşa ce faci, îţi dai salariul pe un an pe o maşină? La câte am făcut pentru el, la câte concesii… Am încercat totul şi nu am putut şi mi-am dat seama că nu pot.

Am vorbit cu Dică şi l-am întrebat dacă are probleme. Mi-a spus că singurii jucători care sunt mai simandicoşi sunt Budescu şi Alibec. Nu că sunt obraznici sau nu se antrenează, dar sunt puţin mai deosebiţi. Mi-a spus că Alibec nu vrea să scadă sub 92 de kilograme, iar eu i-am zis că nu-l putem obliga să slăbească”, a declarat finanţatorul FCSB la DigiSport.

McLaren 720S are un motor V8 de 4 litri şi 2 turbine twin-scroll, 720 de cai putere şi 770Nm la 5.500 rpm. Structura monolit şi caroseria sunt din carbon. Greutatea este de 1.322 kg fără şofer.  Maşina prinde suta în 2.9 secunde şi 160 km/h în 5.5 secunde. Viteza maximă e de 340 km/h. 

MCLAREN 720S (GALERIE FOTO)
Comentarii
Inchide