Încă un trofeu primit de Elon Musk, fondatorul Tesla

Autor: Daniel Samoilă 16 dec. 2021 Știri auto
Încă un trofeu primit de Elon Musk, fondatorul Tesla

După ce a primit titlul de „Personalitatea Anului 2021” din partea revistei Times, Elon Musk, fondatorul Tesla, s-a mai ales cu un trofeu.

Musk a fost numit și de publicația Financial Times drept „Personalitatea Anului 2021”. Roula Khalaf, editorul Financial Times, l-a elogiat pe Musk într-un articol și a spus despre el că a revoluționat piața auto.

„Pentru foarte mult timp, restul industriei auto ne-au numit pe mine și Tesla niște proști și fraude. Spuneau că mașinile electrice nu vor funcționa, că nu vor atinge autonomia și performanța”, a spus Musk într-un interviu pentru Financial Times, potrivit Mediafax.ro.

Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX

Pe lângă Tesla, Musk este fondator și CEO-ul SpaceX și conduce start-up Neuralink și firma de infrastructură The Boring Company. Valoarea de piață a Tesla a crescut la peste 1 trilion de dolari în acest an, făcând-o mai valoroasă decât Ford Motor și General Motors la un loc.

Tesla s-a descurcat mai bine în situațiile de criză și produce sute de mii de mașini noi în fiecare an. De asemenea, producătorul auto din America a convins mulți tineri să-și cumpere mașini electrice și să renunțe la vehiculele cu motorizare termică.

Musk este și una dintre cele mai populare persoane publice de pe Twitter, acolo unde ar peste 66 de milioane de urmăritori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide