Incendiu la o benzinărie în urma unui burnout executat greșit (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 08 dec. 2022 Știri auto

Să asiști la un burnout poate fi, într-adevăr, extrem de interesant, însă să încerci asta cu mașina ta nu este recomandat deloc. A simțit-o pe propria piele și un tânăr american în vârstă de doar 18 ani, care a descoperit ce se poate întâmplă atunci când un burnout merge prost.

Tânărul șofer din New York a încercat să efectueze un burnout ca la carte în parcarea unei benzinării, însă lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit el. A pierdut controlul mașinii și a izbit-o de o pompă, care incele din urmă s-a răsturnat și a declanșat un incendiu. Șoferul s-a speriat atât de tare de cele întâmplate încât a fugit imediat de la fața accidentului, potrivit celor relatate de Motor1.

Camera de supraveghere a benzinăriei a surprins însă tot ceea ce s-a întâmplat. Tânărul șofer se afla la volanul unui model Mercury Grand Marquis. Așa cum spuneam și mai devreme, el a decis să fugă de la locul incidentului atunci când și-a dat seama că a izbucnit un incendiu.

Chiar dacă nu avea o viteză așa mare, pompa s-a răsturnat, ceea ce a dus la izbucnirea incendiului. Înregistrarea video surprinsă de camera de supraveghere din incinta benzinăriei arată cum focul izbucnește de la sol, în timp ce șoferul pune mașina în marșarier și fuge de la locul faptei.

Șoferul ar putea primi o pedeapsă de un an de închisoare

Poliția a sosit rapid la locul incidentului, însă șoferul teribilist nu mai era acolo. Un martor a furnizat autorităților un număr parțial de înmatriculare, însă în cele din urmă polițiștii au putut vedea marca și modelul mașinii în înregistrarea video surprinsă de camera de supraveghere.

Toate aceste detalii au fost suficiente pentru autorități pentru a găsi în cele din urmă un model Mercury cu avarii în partea frontală. Șoferul și-a recunoscut vina, recunoscând în fața polițiștilor că a încercat să facă un burnout în parcare. Bărbatul a fost arestat și acuzat de infracțiune de gradul patru și de părăsirea locului accidentului. Acesta ar putea primi o pedeapsă de până la un an de închisoare, la care se adaugă plata unor amenzi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura Video - Gates Police Department


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide