VIDEO: Un șofer rus a provocat un incendiu într-o benzinărie. De la ce a pornit totul?

Autor: Mihai Morcovescu 06 aug. 2022 Știri auto

Scene dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate într-o benzinărie din orașul Celiabinsk din Rusia. Un șofer a provocat un incendiu după ce și-a aprins o țigară chiar în timp ce alimenta mașina cu combustibil.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul își scoate bricheta și își aprinde țigara lângă pompă. Scânteia a aprins instantaneu vaporii de carburant de la furtunul pompei, iar flăcările au cuprins în fracțiuni de secundă toată partea din spate a automobilului. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii iulie.

Un șofer rus a fost la un pas de tragedie

De parcă nu ar fi fost de ajuns răul pe care deja îl făcuse, taximetristul a scos pistolul din rezervor, iar flăcările s-au extins rapid și asupra sa. Panicat, individul a reușit să stingă flăcările de pe hainele sale și a rupt-o la fugă.

El s-a urcat în mare grabă la volan pentru a îndepărta mașina de foc și de o posibilă explozie, care ar fi putut provoca o mare tragedie. Mașina, un sedan de clasă mică de culoare albă a suferit avarii la partea posterioară. Din fericire, rezervorul nu a explodat.

Inconștientul conducător auto a revenit la pompa incendiată cu un stingător. Ajutat de angajații benzinăriei el a încercat să stingă flăcările, care începuseră să se extindă și la alte pompe. Din păcate, bărbatul a fost internat la spital și are nevoie de o grefă de piele deoarece a suferit arsuri serioase la ambele picioare.

Videoclipul a fost postat pe pagina de Twitter „Nexta” și a devenit rapid viral, înregistrând aproape 275.000 de vizualizări. Internauții s-au înghesuit să comenteze. „Societatea inteligentă, bine educată, un exemplu pentru lume”; „Creierul a pierdut, dar și-a salvat mașina”; „Din păcate, nu a fost un tanc rusesc” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Acest filmuleț trage un nou semnal de alarmă. Acesta are darul de a reaminti șoferilor de ce este interzis să aprinzi o țigară într-o benzinărie și mai ales în timp ce alimentezi.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video Twitter/Nexta


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide