A încercat să depășească șase mașini odată și s-a făcut zob. VIDEO

Autor: David Andrei 16 oct. 2020 Știri auto

Un șofer de Peugeot 406 a încercat să depășească șase mașini odată. A izbit un vehicul care vira la dreapta și a fost la un pas de a ricoșa într-un panou publicitar de pe marginea drumului.

GALERIE FOTO

Iresponsabil. Așa poate fi descris un șofer care a pus alți participanți la trafic în pericol cu o manevră care intră la categoria “Așa nu!” Accidentul provocat de el a fost înregistrat de camerele de bord aflate în două vehicule.

Șoferul angajat în depășire a lovit un pick-up Holden Commodore, care tracta o remorcă pentru transportul unui cal și care avea semnalul acționat, pregătindu-se să vireze la dreapta. Femeia aflată la volan urma să intre pe proprietatea sa. Șoferița nici nu văzuse sedanul argintiu care se apropia cu viteză și care nici nu avea ce să caute acolo. Acesta lovește aripa stângă a pick-up-ului. În urma impactului, șoferul din Peugeot pierde controlul direcției, se rotește pe carosabil și este la un pas de a ricoșa într-un panou publicitar aflat pe marginea drumului.

Cel care a depășit șase mașini nici nu avea permis de conducere

O înregistrare realizată de camerele aflate la bordul unui Hyundai Santa Fe arată exact cum s-a petrecut incidentul. Șoferul SUV-ului a fost forțat să vireze pentru a evita Peugeot-ul care se îndrepta spre el, dar șoferița care voia să intre pe proprietatea sa nu a mai avut timp să-l vadă.

Din fericire, nici femeia aflată la volanul pick-up-ului, nici calul ei, Tucky, nu au fost răniți. “Calul din remorcă valorează mult mai mult decât mașina”, avea ea să povestească pe o rețea de socializare.

Șoferul de Peugeot a suferit răni minore și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Autoritățile au aflat că nici nu deținea un permis de conducere. Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru ca oamenii legii să afle cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide