Instant karma pentru șoferul unui Camaro care încearcă să provoace o „liniuță” cu o Tesla – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 20 sept. 2021 Știri auto

Este „instant karma” pentru șoferul unui Camaro care încearcă să provoace o „liniuță” cu o Tesla, chiar dacă șoferul acesteia insistă să fie lăsat în pace. Întreaga scenă a fost filmată de un pasageri din Tesla.

Intră în Galeria FOTO

Contul de twitter intitulat sugestiv „Hold My Beer” a postat un videoclip scurt, dar interesant, în care șoferul unui Camaro este filmat mergând în paralel cu cel al unei Tesla. Se pare că șoferul din Camaro încearcă să-l atragă pe cel din Tesla la o „liniuță”, pe o șosea circulată. O idee proastă? După toate aparențele, da, iar videoclipul demonstrează acest lucru cu prisosință.

Clipul este scurt, și nu este foarte clar ce vorbesc cei doi șoferi, dar aparențele arată că șoferul din Camaro îl provoacă pe cel din Tesla. La un moment dat, acetsa este auzit că, într-adevăr, conduce o Tesla, dar că nu este interesat să se ia la întrecere. Potrivit martorilor, se pare că șoferul din Tesla  îi spune celui din Camaro s-l lase în pace.

Instant karma pentru șoferul unui Camaro: Video edificator

Probabil că asta nu a făcut decât să pună gaz pe foc, pentru că șoferul din Camaro calcă violent accelerația. În câteva secunde, pierde controlul mașinii, care derapează și traversează toate benzile de circulație, lovindu-se de parapetul de protecție de pe marginea șoselei. Din fericire, nicio altă mașină nu a fost lovită, dar resturile împrăștiate pe asfalt indică o avarie destul de serioasă. Iată videoclipul original postat pe Twitter:

Sperăm că, după această experiență, șoferul din Camaro și-a învățat lecția, dar ne-am mira dacă nu a încercat astfel de lucruri prostești și altă dată. Sperăm că șoferul de Tesla a arătat videoclipul polițiștilor, astfel ca șoferul de Camaro să poată fi pedepsit exemplar. Din fericire, mașinile Tesla sunt dotate cu camere video multiple, care pot înregistra de jur împrejurul mașinii.

sursa: InsideEVs

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide