Instant karma pentru un şofer recalcitrant | VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2016 Știri auto
Instant karma pentru un şofer recalcitrant | VIDEO

 


Traficul din Rusia nu are o faimă tocmai bună. Şoferii de aici sunt extrem de violeţi, şi nu de puţine ori conflictele banale se transformă în tragedii. Iată şi exemplu: un şofer îi taie calea altui şofer, pune mâna pe rangă şi pleacă să rezolve maşina. Este atât de grăbit încât nici nu apucă să scoată ţigara din gură. Motivul incidetnului, conform Carscoops.com, este că şoferul agresat nu a menţinut semnalale luminoase pe toată durata manevrei de trecere de pe o bandă pe altă.

E clar că metoda de rezolvare a conflictului este cel puţin neortodoxa, dar partea interesantă este că soarta are metodele ei de a le rezolva la final.

Mai exact, agresorul îşi primeşte răsplata pentru nedreptatea făcută cu doar câteva minute înainte. Acesta provoacă un accident destul de grav, după ce trece pe culoarea roşie a semaforului.

Deşi suntem siguri că nu cunoaşteţi limba rusă,clipul video este foarte uşor de înţeles, aşa că nu veţi avea nevoie de subtitrare.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide