S-a pozat pentru Instragram cu mașina pe care tocmai o furase

Autor: Promotor 14 mai 2021 Știri auto

Un hoț de mașini a fost descoperit după o greșeală absurdă. S-a fotografiat alături mașina furată chiar în curtea reprezentanței, pentru a publica imaginea pe Instagram. Cei de la reprezentanță nu știau că bărbatul a folosit un act de identitate fals și l-au lăsat să plece cu noua achiziție.

GALERIE FOTO

Bărbatul a plecat acasă cu vehiculul, un Ford Explorer, cotat la 58.000 de dolari. Acesta folosise pentru achiziție un act de identitate furat. Plecase apoi cu mașina din reprezentanța din Kansas City, Missouri, fără să dea de bănuit.

Înainte de a ieși pe porțile reprezentanței însă, mândru de achiziție, bărbatul s-a fotografiat alături de mașină. La scurt timp, cei de la reprezentanță au realizat ce se întâmplase și au raportat furtul la poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă și l-au căutat pe hoț luni la rând. Probabil că l-ar căuta și în ziua de azi, dacă nu le-ar fi venit ideea de a publica fotografia cu bărbatul pe rețelele de socializare.

“Urmărim un caz de furt de identitate. Acest suspect a folosit o identitate furată pentru a cumpăra un Explorer de 58.000 de dolari pe 23 iulie 2020. Din fericire, a făcut o fotografie cu noua sa achiziție”, au scris mai întâi pe Facebook, apoi pe Twitter, solicitând informații de la cei care au avut de-a face cu suspectul din fotografii. Nu știau atunci ce succes vor avea postările.

Mașina pe care o furase n-a mai ajuns pe Instagram

Mașina pe care bărbatul o furase din reprezentanță n-a mai ajuns pe Instagram. Dar el a ajuns la poliție mai repede decât ar fi crezut chiar polițiștii. În decurs de o oră, aceștia au făcut rost de toate informațiile de care aveau nevoie pentru a-l identifica pe suspect.

“Vă mulțumim foarte mult”, au scris polițiștii. “Am identificat deja suspectul! Se pare că deja este în custodie pentru diferite acuzații!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide