VIDEO. Un instructor scoate untul dintr-un Logan de Poliție. Cum sunt testate autospecialele Poliției Române?

Autor: Marius Vișan 14 dec. 2021 Știri auto

Pe pagina de Facebook a Poliției Române a apărut un clip în care instructorul de pilotaj Robert Iacob ne arată cum se conduce o autospecială de intervenții.

Robert Iacob este primul instructor-formator de conducere defensivă și pilotaj sportiv pentru autovehicule cu regim prioritar al Direcției Pregătire Profesională din cadrul Poliției Române.

”Nu putem exprima în cuvinte profesionalismul! Prin urmare, vă invităm să îl urmăriți pe Robert în timpul unei “plimbări obișnuite”. Astăzi, am reușit să îl surprindem “la treabă”. Respect, Robert!”, se arată în postarea apărută pe Facebook

Intră în GALERIA FOTO

VIDEO

Anul trecut, Poliția Română a primit mașini noi

La începutul lunii iunie 2020, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost semnate acordurile de achiziţie şi furnizare a noilor autospeciale. Astfel, peste 5.400 de autovehicule Dacia, de tip Duster şi Logan au intrat în dotarea Poliției Române, urmând să facă parte din echiparea și dotarea permanentă a polițiștilor în desfășurarea misiunilor specifice.

Tot anul trecut s-a stabilit și noile elemente grafice prezente pe autospecialele de Poliție. Noua colantare a mașinilor de Poliție a fost înregistrată la OSIM. Alegearea combinației de culori nu a fost întâmplătoare, după cum nu este întâmplătoare nici alegerea similară a polițiștilor din alte țări europene.

Autospecialele noi de Poliție au fost recolantate în albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent, pentru a asigura vizibilitatea și pe timp de ceață, autocolantele fiind de calitate foarte ridicată. Totodată, acest demers a fost necesar pentru ca cetățenii să poată diferenția autovehiculele Poliției Române de cele ale Poliției Locale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide