Poliția Română va primi în curând noile mașini. Cum arată noua Dacia de poliție?

Autor: ProMotor 04 iun. 2020 Știri auto

Poliția Română va primi în curând noile mașini. Pe mâna oamenilor legii vor ajunge mai multe Dacia Duster, Logan și Dokker. Cum arată noua Dacia de poliție?

GALERIE FOTO

Șeful Automobile Dacia, Cristophe Dridi, și ministrul Marcel Vela s-au întâlnit pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la achiziționarea și livrarea mașinilor de poliție. Contractele vor fi semnate vineri, pe 5 iunie.

„Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, au fost cuvintele ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Mașinile care vor ajunge pe mâinile polițiștilor vor fi echipate cu sisteme de avertizare acustică și vizuală, dar și cu alte dispozitive necesare operațiunilor desfășurate de oamenii legii.

Mașinile prezentate de Cristophe Dridi ministrului Vela poartă noul tip de inscripționare, care urmează modelul grafic folosit de mașinile de poliție din Germania.

Dacia de poliție, văzută încă de săptămâna trecută

Marcel Vela și Cristophe Dridi se întâlnesc pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. Săptămâna trecută, Vela a făcut parte din delegația care, alături de remierul Ludovic Orban, a vizitat Centrul Tehnic de la Titu. Miniștrii au fost atunci printre primele pesoane care au văzut live viitoarea Dacia Duster de poliție.

Dridi i-a dăruit ministerului o machetă care reprezintă o Dacia Duster în culoarea Orange Atacama.

Mașini de top în flota Poliției Române

Noile modele Dacia de poliție se alătura astfel flotei care curpinde și câteva modele speciale. Polițiștii au pe mână mașini cum ar fi Alfa Romeo Giulia, Audi A4, Audi Q5 și chiar un Porsche Carrera 911.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide