Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie – VIDEO

 


Weekend-ul trecut a ajuns la Bucureşti celebrul raliu Gumball 3000. Peste 120 de super maşini au trecut linia de finish de la Piaţa Constituţiei, după ce au parcurs un traseu incredibil prin 11 ţări din Europa. 

Pe parcursul vizitei lor unul dintre concurenţi şi-a pierdut permisul pentru depăşirea vitezei regulametare, iar altul, şoferul unui Lamborghini, a intrat în contact cu băieţii care spală parbrize la semafoare. 

Trebuie să recunoaştem că este o imagine destul de rară să vedem cum un supercar beneficiază de spălarea parbrizului la semafor. Puştiul care s-a ocupat de această operaţiune şi-a făcut repede treaba şi, probabil, a primit o recompensă pe cinste din moment ce ia bacnota şi, după obiceiul întâlnit pe meleagurile noastre, se freacă cu ea pe la barbă. 
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide