Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 mai 2016 Știri auto
Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie – VIDEO

 


Weekend-ul trecut a ajuns la Bucureşti celebrul raliu Gumball 3000. Peste 120 de super maşini au trecut linia de finish de la Piaţa Constituţiei, după ce au parcurs un traseu incredibil prin 11 ţări din Europa. 

Pe parcursul vizitei lor unul dintre concurenţi şi-a pierdut permisul pentru depăşirea vitezei regulametare, iar altul, şoferul unui Lamborghini, a intrat în contact cu băieţii care spală parbrize la semafoare. 

Trebuie să recunoaştem că este o imagine destul de rară să vedem cum un supercar beneficiază de spălarea parbrizului la semafor. Puştiul care s-a ocupat de această operaţiune şi-a făcut repede treaba şi, probabil, a primit o recompensă pe cinste din moment ce ia bacnota şi, după obiceiul întâlnit pe meleagurile noastre, se freacă cu ea pe la barbă. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide