Interfața MBUX a mașinilor Mercedes a primit funcții noi

Autor: ProMotor 14 mart. 2020 Știri auto

Interfața MBUX a mașinilor Mercedes a primit funcții noi, cum ar fi rapoartele de vreme cu starea pârtiilor de schi, horoscop sau quizuri. De asemenea, conversația cu asistentul virtual Mercedes a devenit mai formală, odată cu introducere adresării la persoana a doua singular în mai multe limbi. Schimbările vor deveni funcționale din aprilie.

Clienții din Germany, Olanda, Suedia, Spania, Italia, Brazilia, Polonia, Taiwan și Hong Kong se vor putea adresa asistentului Mercedes cu forma de singular „tu” în loc de mult mai protocolarul „dumneavoastră”. Germanii de la Mercedes speră că această schimbare va duce la o mai mare apropiere între clienți și asistentul virtual MBUX.

Pentru pasionații de schi, MBUX va introduce informații despre starea pârtiilor în cadrul rapoartelor meteo, acestea putând fi citite cu voce naturală în mai multe limbi. Raportul va include starea zăpezii și grosimea stratului de zăpadă atât l baza pârtiei, cât și în vârf, pentru numeroase stațiuni de schi din lume.

De asemenea, utilizatorii mașinilor Mercedes cu sistem de infotainment MBUX vor putea solicita în curând să le fie citit horoscopul, deocamdată doar dacă vorbesc germană sau engleză britanică. Pentru aceasta, șoferul va fi rugat să ofere data nașterii sau semnul zodiacal.

Pentru călătoriile lungi și plictisitoare, interfața MBUX poate funcționa ca un maestru de quizuri cu competențe în domeniul geografic. Orașe, țări, râuri, Mercedes MBUX știe tot și te poate trage la răspundere dacă nu răspunzi corect.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide