Un interlop rus s-a dus cu servieta cu 15.000 de dolari să cumpere o mașină de lux. Americanii nu s-au prins că e o farsă

Autor: ProMotor 27 mai 2020 Știri auto

“Sunt Vladimir și șeful meu m-a trimis să-i cumpăr o mașină nouă. Dar mi-a dat doar 15.000 de dolari!” Așa s-a prezentat bărbatul cu fizic de bodybuilder la o reprezentanță auto din Statele Unite.

GALERIE FOTO

Când l-au văzut cu servieta plină de bani, angajații reprezentanței din Los Angeles, California, l-au luat în serios pe bărbatul robust plin de tatuaje. Acesta a pus ochii pe un Cadillac Escalade. “Vreau să-l iau imediat și să plec cu el în Arizona”, le-a spus el.

Din păcate, mașina cu care vrea să iasă pe porțile reprezentanței costă 97.000 de dolari, în timp ce el are în diplomatul argintiu doar 15.000 de dolari.

– Este blindat? întreabă “rusul”.

– Noi nu avem mașini blindate, se poate blinda doar după ce îl cumpărați, îi explică cel care îi arată mașinile.

Consilierul izbucnește în râs atunci când aude că Vladimir îi propune 15.000 de dolari cash în schimbul mașinii. Șeful său, Bradley Wellington, face o criză de nervi la telefon când aude că încă nu a cumpărat vehiculul.

– Știi cine sunt eu??? urlă la telefon șeful lui Vladimir, furios că cei de la reprezentanță nu-i dau trimisului său mașina pentru 15.000 de dolari, cu promisiunea că va achita restul la o dată ulterioară.

– Le-am vândut mașini unor prinți arabi. Și eu au fost nevoiți să achite mașina integral înainte de a o putea lua de aici, îi spune, cu un calm ieșit din comun, consilierul în vânzări.

Mașina de lux la preț de nimic? Nici managerul nu acceptă

Acesta îi propune metode de finanțare pentru a putea achiziționa un Cadillac Escalade, în condițiile în care poate oferi pe loc doar 15.000 de dolari. Dar domnul Wellington se enervează și mai rău. Consilierul i-l pasează pe manager, dar și acesta îi explică foarte clar: nu poate pleca de acolo cu mașina dacă plătește doar atât.

Așa că Vladimir pleacă de la reprezentanță cu diplomatul lui argintiu și fără mașina de lux după care fusese trimis.

VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AhmwmkJWTSA

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide