S-a dus cu servieta plină de bani să cumpere un Mercedes pentru fiul răsfățat. Era să iasă cu bătaie!

Autor: ProMotor 05 mart. 2020 Știri auto

Un bărbat s-a dus cu fiul lui și cu o servietă plină de bani la o reprezentanță auto să-i cumpere un Mercedes. Tânărul a fost atât de obraznic încât era să iasă cu bătaie.

GALERIE FOTO

Tatăl și fiul sunt însoțiți de Vladimir, un bărbat cu alură de bodyguard, care cară așa-zisa servietă plină de bani. Pentru început, tânărul Bradley a cerut un interior roșu pentru viitoarea sa mașină și a reacționat agresiv când i s-a spus că nu au o mașină cu o astfel de configurație.

“Fii politicos dacă vrei să-ți iau o mașină astăzi!”, a insistat părintele care i se plânsese vânzătorului de mașini de la reprezentanța Mercedes-Benz din Scottsdale, Arizona, că fiul său este un răsfățat.

“Tata nu vrea să-mi ia o Tesla de teamă că nu o să o încarc!”, se plânge băiatul.

Angajatul reprezentanței îi lasă pe cei doi în parcare și promite că-l va trimite pe managerul de vânzări. O doamnă apare pregătită să le facă pe plac, dar este uimită de relația dintre tată și fiu.

Bradley îi spune și ei că vrea un interior roșu și vrea ca bordul să fie alb. Mai mult, tânărul îi dezvăluie femeii, care îl ascultă uluită, despre aventurile extra-conjugale ale tatălui său. Aceasta grăbește finalizarea discuției, sătulă de mofturile celor doi.

În drum spre mașina cu care au venit la reprezentanță, tatăl le face complimente unor tinere și le propune să le facă o fotografie, dar fiul încearcă să le cucerească el.

“Nu să-ți dea numărul de telefon așa!”, îl avertizează tatăl.

“Taci din gură, tată. Le cumpărăm și lor un Lexus, așa cum am făcut pentru Katie!”

Câteva minute mai târziu, cei trei – tatăl, fiul și bodyguard-ul – se întorc la reprezentanță să le spună celor de acolo că toată scena nu a fost decât o farsă.

https://www.youtube.com/watch?v=kLcGDsyYKV8

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide