Intervenție la limită în urma unui accident pe DN1

Autor: George Cristea 10 oct. 2020 Știri auto

Echipajele de intervenție au avut o intervenție la limită vineri seara în urma unui accident produs pe DN1, în zona localității Vlădeni.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, DN1 Brașov – Sibiu,  la ieșirea din localitatea Vlădeni spre Perșani. În urma accidentului,  un autovehicul a rămas suspendat pe un șanț, în afara părții carosabile. Două persoane aflate în autoutilitară au fost rănite, fiind transportate la spital.

„La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două echipaje de descarcerare și un echipaj cu apă și spumă. Accesul la cele două victime s-a făcut cu dificultate și a fost nevoie de folosirea unei scări și de o atenție sporită pentru ca intervenția să se desfășoare în bune condiții. S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale, iar cele două victime au fost transportate de către echipajele SMURD la spital în stare de conștiență, cu multiple traumatisme”, se arată într-un comunicat al ISU Brașov.

Intervenție la limită pe DN1: Două accidente trase la indigo

Un accident similar s-a petrecut, aproximativ în aceeași zonă, și sâmbătă dimineața. În acest caz, accidentul s-a produs pe dealul Perșani, fiind implicată tot o autoutilitară. De această dat, în mașină se afla doar șoferul, care a suferit răni grave după ce mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„Un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea o autoutilitară pe DN1, la km 203+200 m (zona Dealu Perșani) a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. A rezultat o victimă, conștientă, respectiv conducătorul auto, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Un accident grav s-a produs recent pe aceeași șosea care leagă Brașov de Sibiu, în zona localității Codlea. În acest caz, șoferul unei mașini care circula dinspre Brașov spre Sibiu a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat, fiind lovită de un camion care circula din sens opus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide