Inundațiile produc victime: Accident grav pe un drum acoperit cu noroi

Autor: George Cristea 17 iun. 2020 Știri auto

Inundațiile din ultimele 48 de ore produc și primele victime printre șoferi. Un accident grav s-a produs pe un drum acoperit cu noroi din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul unei mașini Lexus RX a derapat în zona acoperită cu noroi și a ieșit pe contrasens, unde s-a răsturnat în șanț.

Intră în Galeria FOTO

Un bărbat care conducea, miercuri după-masă, un autoturism pe DN 16, în localitatea Silivaşu de Câmpie, s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului, în condiţiile în care carosabilul era acoperit cu nămol şi apă, în urma ploilor abundente.

Șoferul a pierdut controlul direcției din cauza noroiului care acoperea drumul, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției de mers. Din fericire, nicio mașină nu venea din sens opus în momentul accidentului, dar în mașina răsturnată se aflau patru persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis că la locul accidentului au fost mobilizate modulul SMURD de la punctul de lucru Lechinţa, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secţia de pompieri Sărmaşu (judeţul Mureş), un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Bistriţa. De asemenea, a fost alocat elicopterul SMURD de la baza aeriană Târgu Mureş.

Inundațiile produc victime: Patru persoane se aflau în mașina răsturnată

Potrivit celor de la ISU Mureș, trei dintre ocupanţii mașinii au reuşit să iasă singuri din maşină, în timp ce al patrulea a avut nevoie de ajutorul altor participanţi la trafic care au oprit la locul accidentului. Victimele nu au suferit rănit grave şi au fost transportate la Centrul de primire urgenţe Sărmaşu.

Şoferul de 69 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Ploile căzute în ultimele 48 de ore au provocat inundații în întreaga țară, iar aluviunile aduse de ape au acoperit mai multe drumuri din țară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide