Invitație pentru iubitorii mărcii BMW: Expoziţia ”50 de ani BMW M” este găzduită de Galeria Galateca

Autor: ProMotor 01 iul. 2022 Știri auto

În perioada 30 iunie – 3 iulie 2022 Galeria Galateca găzduieşte operele a şase artişti români într-o expoziţie dedicată aniversării 50 de ani BMW M.

BMW M aniversează jumătate de secol de poveşti, emoţie şi aventuri printr-o colaborare fără precedent cu o galerie de artă locală – o expoziţie de lucrări dedicate BMW M, realizate de şase artişti, trei artişti plastici şi trei fotografi: Andra Mihai, Alex Mariş, Adrian Mitu, Radu Chindriş, Ciprian Mihai şi Dragoş Savu. Toţi au în comun pasiunea pentru lumea automobilului şi căutarea poveştilor despre experienţa de a conduce şi despre marcă. În egală măsură, fiecare are un stil personal şi clar definit, ceea ce construieşte o experienţă unică şi multifaţetată prin alăturarea de perspective artistice complementare.

Rezultatul este o colecţie unică de poveşti, o întâlnire fără precedent în România între artă şi o marcă de automobile. Andra se remarcă cu o explorare atentă a detaliilor, cu luni de muncă ascunse în spatele fiecărei lucrări de mari dimensiuni pentru un efect impresionant. Alex are un stil ludic, cald, cu primele modele ale mărcii aranjate în culorile M într-o serie de 10 lucrări interconectate.

Adrian prezintă o instalație impresionantă, o explorare atent documentată a istorie M într-un set 10 panouri cu lucrări în contrastul cald de acuarelă şi cafea.

Expoziţia „50 de ani BMW M” – Galeria Galateca

Radu propune un set de 5 instantanee în care surprind detaliile BMW M4 Coupe, completate de comentariile pentru fiecare fotogarfie ale şefului de design BMW, Domagoj Dueck. Ciprian are o colecţie deosebită de fotografii BMW M surprinse de-a lungul anilor, în diverse proiecte – de la o aventură BMW M4 pe Transfăgărşan în 2014, la o excursie cu BMW X4 M în Portugalia. Dragoş Savu prezintă o colecţie foarte specială cu unele din cele mai valoroase modele BMW M realizate la BMW Classic.

Expoziția „50 de ani BMW M” este găzduită de una dintre cele mai faimoase galerii de artă din Bucureşti, Galeria Galateca, pe Strada C.A. Rosetti 2-4. Se deschide joi, 30 iunie, cu vernisajul oficial care începe la ora 17:00, şi va primi pasionaţii până pe 3 iulie. Pe parcursul celor patru zile, cei şase artiști români vor fi prezenţi pentru a vorbi despre propriile creaţii şi experienţa explorării mărcii.

Programul expoziției:

Joi 15:00 – 20:00.

Vineri 12:00 – 20:00.

Sâmbătă și duminică: 11:00 – 19:00.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW



Comentarii
Inchide