Ion Țiriac și-a luat un super SUV! Este unic în lume!

Autor: Promotor 03 mart. 2020 Știri auto

Ion Țiriac și-a luat un super SUV. Noul Lamborghini Urus a ajuns în colecția omului de afaceri. Doar 3.900 de astfel de mașini au fost produse, pentru că Lamborghini a dorit să păstreze exclusivitatea automobilului.

Galerie foto

Dacă este un model exclusivist, Ion Țiriac sigur îl are. În colecția lui tocmai a ajuns un Lamborghini Urus. Mașina cu preț de pornire de peste 200.000 de euro are motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere și un cuplu de 850 Nm. Sunt cifre suficiente pentru ca super SUV-ul să ajungă de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde și să atingă o viteză maximă de 305 km/h.

Dar Urus care a ajuns în garajul lui Ion Țiriac nu este orice Urus. Are un kit ABT care îi adaugă încă 60 de cai putere, ducându-l la 710 de cai putere și un cuplu de 910 Nm. SUV-ul de culoare neagră a primit și dungi de culoare galbenă pe caroserie, asortate cu etrierele galbene. Modelul cu această configurație este unic în lume. Va intra în producție abia în luna mai, dar fostul mare tenisman român este primul care îl are deja.

Lamborghini Urus Ion Tiriac (4)

14 modele noi au ajuns în ultima perioadă în colecția lui Ion Țiriac. Despre ele, vorbește chiar Ion Țiriac în curând, la emisiunea Promotor.

 

Fiți alături de noi și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide