Ion Țiriac va deschide un alt muzeu. Spre ce domeniu se îndreaptă fostul tenismen

Autor: Ionuț Vîlciu 17 ian. 2023 Știri auto

Ion Țiriac a dezvăluit că are planuri de viitor pentru construcția unui nou muzeu, dar a precizat că nu va fi despre mașini.

În cadrul unui interviu acordat lui Adrian Artene, Ion Țiriac a vorbit despre una dintre pasiunile sale, una pe care a dezvoltat-o încă din copilărie. Este vorba despre vânătoare.

Fostul tenismen a făcut, în cadrul interviului acordat lui Adrian Artene, o serie de confesiuni despre cele mai mari pasiuni ale sale, una dintre ele fiind vânătoarea. Mai mult, se pare că dorește să deschidă și un nou muzeu lângă galeria auto, unul dedicat naturii. Din spusele sale, Ion Țiriac are sute de animale naturalizate pe care dorește să le expună în cadrul unui nou muzeu la care să aibă acces publicul larg. Întregul interviu poate fi văzut aici.

Ion Țiriac are două noi exponate și în colecția sa auto

Anunțul legat de noul muzeu care va cuprinde animale din propria colecția a venit în cadrul evenimentului de prezentare a celor două noi exemplare de Mercedes-Benz, mașini care au fost incluse în cadrul galeriei auto Țiriac Collection.

Este vorba de două exemplare de Mercedes-Benz 600. Unul dintre ele este un model Pullman, cu șase uși, fabricat în anul 1969. Cealaltă mașină este un 600 în patru uși, fiind varianta cu ampatament normal, și este fabricată în anul 1966. Ambele mașini sunt finisate în aceeași nuanță de alb, interioarele având aceeași temă.

Aceste două mașini au o istorie în spate, iar pentru mine istoria contează mai mult decât produsul. Am avut șansa să cumpăr aceste două ”lebede” acum trei luni. Au trecut printr-o verificare riguroasă, iar astăzi mă bucur să le am în galerie”, a declarat Ion Țiriac.

Cele două mașini pot fi admirate în cadrul expoziției Țiriac Collection începând cu data de 13 ianuarie 2023. Colecția este deschisă pentru public în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide