Ireal! Acest Mercedes încă pornește după ce a fost victima unei inundații la Chișinău

Autor: ProMotor 05 mai 2020 Știri auto
Ireal! Acest Mercedes încă pornește după ce a fost victima unei inundații la Chișinău

Meciul dintre o furtună care a lovit Republica Moldova în weekend-ul trecut și un Mercedes-Benz trecut de prima tinerețe a fost câștigat de mașina germană. Mercedes-ul a fost lovit în plin de apă și de noroi după ruperea unui baraj din apropiere.

Părea să fie un duel dezechilibrat, dar știm bine și că David l-a învins pe Goliat. Autoblog.md scrie că mașina, un Mercedes-Benz CLK, a pornit după ce apa s-a retras. Aceasta a căzut victimă inundației care a lovit localitatea Pașcani din Republica Moldova.

Mașina fusese acoperită cu mai multe pături, care să-i protejeze caroseria de o eventuală grindină. Dar grindina ar fi fost cea mai mică problemă a sa.

Șoferul din Chișinău a trăit clipe de groază când și-a văzut mașina atacată valuri de apă și noroi timp de 30 de minute. Evenimentul a fost povestit chiar de proprietarul Mercedes-ului pentru Autoblog.md. Un baraj din apropiere s-a rupt, iar nivelul apei a crescut rapid, ajungând și în cabină.

Și mai surprins a fost proprietarul când, după furtună, a văzut că CLK-ul său pornește. Acestuia i s-a recomandat schimbarea sistemului electric de la bord.

Weekend-ul trecut, fenomene extreme au lovit Republica Moldova. Furtuna a măturat și teritorii întinse din România. Mai mulți proprietari de autoturisme au reclamat avarii provocate de furtuni. Și în București, mai multe artere au fost inundate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoblog.md/Facebook Alex Ursache



Comentarii
Inchide