A fost văzută mașina cu cele mai mari roți din Republica Moldova. A parcat la biserică!

Autor: Promotor 27 apr. 2020 Știri auto

A fost văzută mașina cu cele mai mari roți din Republica Moldova. Vehiculul a fost parcat lângă o biserică din Chișinău. “O fi a preotului?”, s-au întrebat mai în glumă, mai în serios, cei care au văzut imaginile.

GALERIE FOTO

Fotografiile au fost publicate de site-ul Autoblog.md. Mașina, un Chevrolet Impala model 2018, poartă jante uriașe de 32 de inci. Astfel de jante apar doar în clipurile rapperilor americani.

Vehiculul surprins la Chișinău este un Chevrolet Impala, încă neînmatriculat. Este imposibil să treci pe lângă el și să nu-l observi, pentru că jantele îi asigură o înălțime impresionantă și o gardă la sol de care nici SUV-urile de rând nu beneficiază, cu atât mai puțin un sedan.

Nu se știe dacă mașina cu origini americane a fost introdusă în Republica Moldova în forma în care apare în imagini sau dacă a fost modificată dincolo de Prut.

Autoblog.md scrie că jantele uriașe cu finisaj cromat seamănă cu cele realizate de compania Diablo Wheels din Statele Unite, dintr-o singură bucată de aluminiu. Prețul unui astfel de set se ridică la aproximativ 6.600 de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide