Ireal! Un tânăr care dădea examenul pentru permisul de conducere, prins drogat la volan

Autor: Daniel Samoilă 25 nov. 2021 Știri auto
Ireal! Un tânăr care dădea examenul pentru permisul de conducere, prins drogat la volan

Moment incredibil petrecut într-un oraș din România. Un tânăr care dădea examenul pentru obținerea permisului de conducere a fost prins drogat la volan.

Evenimentul s-a petrecut în orașul Zalău, iar polițiștii au găsit nu mai puțin de trei substanțe psihoactive în corpul său, potrivit mediafax.ro.

Oamenii legii l-au oprit în trafic pe un tânăr din municipiul Zalău, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. Grav este că băiatul susținea proba practică pentru obținerea permisiului de conducere.

Un tânăr din Zalău, prins drogat la volan

După ce a fost testat de polițiști, tânărul nu a mai putut continua examenul auto, astfel că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În corpul persoanei respective au fost găsite nu mai puțin de trei substanțe psihoactive.

„Un tânăr, din municipiul Zalău, în timp ce se afla în proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost depistat pozitiv cu aparatul DrugTest.

Tânărul a fost condus la spital, pentru prelevare de mostre biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a declarat Maria Cristea, purtător de cuvând al IPJ Sălaj, potrivit sportulsalajean.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide