Iţele maşinii clonate au apărut la suprafaţă

Autor: Andrei Nan 28 feb. 2012 Știri auto
Iţele maşinii clonate au apărut la suprafaţă

Povestea bărbatului care a descoperit cu stupoare că în curtea unui service este o maşina identică cu a lui (aceiaşi marcă, model, culoare, număr de înmatriculare) ar putea avea legătură cu un amplu dosar penal al procurorilor de la Tribunalul Bucureşti, care au trimis în judecată o reţea de 19 persoane care vindeau maşini furate sau „clonau” autoturisme, pentru a-şi înşela clienţii. Reţeaua se bucura de ajutor din Poliţie şi de la Registrul Auto Român.

„Autoturismul Volvo în cauză a fost sigilat şi ridicat încă din ziua aceea. Se fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei şi proprietarului de drept. Se colaborează inclusiv cu Interpolul”, a explicat pentru gândul Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei.

Pe 27 ianuarie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au încheiat ancheta şi au trimis în judecată reţeaua formată din 19 persoane, acuzate de înşelăciune, dare de mită, favorizarea infractorului, fals şi conducere fără permis. Aceştia erau ajutaţi şi de câţiva poliţişti şi angajaţi ai Registrului Auto Român, care colaborau cu reţeaua.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide