Jaguar pregăteşte un rival pentru Porsche Panamera – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2016 Știri auto

 


Chiar dacă abia a fost lansat, noul Panamera a provocat deja un val mare de interes. Atât de mare încât, conform unor relatări Jaguar s-a apucat de crearea unui rival pe măsură. 

Potrivit Carscoops.com, constructorul auto britanic a început deja să lucreze la noua generaţie a lui XJ. 

Cu proporţiile sale curate şi bine echilibrate, XJ a fost la momentul lansării (în 2009), un pas înainte pentru Jaguar în ceea ce priveşte stilul, chiar dacă acesta respecta reţeta unui sedan autentic.

Rapoartele sugerează că societatea a cărui capital este deţinut de Tata Motors caută să ”agite” lucrurile un pic, dar nu a stabilit exact dacă va menţine şi anumite trăsături clasice ale mărcii, sau se va aventura total către un design inspirat de noul Porsche Panamera.

În orice caz, directorul general Jaguar Australia, Matthew Wiesner, spune că XJ va rămâne în prima linie a tehnologiei şi ingineriei.

„XJ va rămâne punctul culminant al Jaguar în gama sedanelor sportive, şi va fi etalonul pentru tehnologiile de ultimă oră acum şi în viitor. XJ încapsulează cu adevărat arta performanţei”, a declarat Wiesner.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide