Jandarmii au ajutat un chinez să iasă cu mașina din zăpadă. Vehiculul era, de fapt, furat

Autor: Daniel Samoilă 06 dec. 2021 Știri auto
Jandarmii au ajutat un chinez să iasă cu mașina din zăpadă. Vehiculul era, de fapt, furat

Un cetățean chinez a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că i s-a stricat mașina și a rămas blocat pe un drum de munte, între județele Cluj și Bihor.

Jandarmii din județul Bihor au intervenit prompt și l-au salvat pe chinez. La câteva zile, însă, polițiștii din Cluj au ajuns la concluzia că vehiculul era furat.

Chinezul conducea un model Mercedes, care a fost furat din Germania.

Chinezul salvat de jandarmi conducea un Mercedes

Potrivit monitoruldecluj.ro, autoturismul furat de chinez costa peste 70.000 de euro. Acesta mergea cu mașina în localitatea Huedin.

Polițiștii de investigații criminale l-au condus pe cetățeanul chinez la secția de poliție și i-au confiscat mașina.

„Mașină de lux indisponibilizată de polițiști. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de tăinuire, în cadrul activităților fiind dispusă indisponibilizarea unui autoturism în valoare de peste 70.000 de euro.

În fapt, la data de 2 decembrie a.c., în urma investigațiilor operative derulate, polițiștii de investigații criminale au identificat în orașul Huedin un autovehicul înmatriculat în Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat.

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care ar fi utilizat autovehiculul, un cetățean chinez, în vârstă de 40 de ani, depistat în orașul Huedin și condus ulterior la unitatea de poliție.

Autovehiculul în cauză a fost indisponibilizat pentru continuarea verificărilor, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, au anunțat cei de la IPJ Cluj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Bihor



Comentarii
Inchide