Jeep Cherokee KrawLer e dovada că poţi să faci multe cu un SUV dacă alegi accesoriile potrivite

Autor: Iulian Dnistran 15 sept. 2015 Știri auto

Am spus deja că noul Jeep Cherokee nu a uitat de unde a plecat brandul pe care îl poartă pe capotă, în sensul că până şi varianta de stradă, cu sistemul de tracţiune integrală de bază, se descurcă admirabil în off-road. Dar noul Cherokee există şi în varianta Trailhawk, iar americanii mai au un as în mânecă pentru cei care vor şi mai multe accesorii gândite pentru ieşitul de pe asfalt.

Se numeşte catalogul Mopar, iar acolo vei găsi chestiuţe cromate pentru Fiat 500X sau tot felul de stickere pentru Fiat 500. Dar asta nu e tot, pentru că tot acolo o să vezi o secţiune destul de bogată dedicată modelelor Jeep.

La Salonul Auto Frankfurt 2015, americanii au adus un Cherokee pe care l-au îmbrăcat în (ceea ce cred eu că este) toată secţiunea de accesorii off-road pentru acest model, iar apoi l-au denumit KrawLer (literele mari sunt mari pentru că vin de la KL, adică denumirea internă pentru această generaţie de Cherokee).

În realitate, măgăoaia asta verde arată ca şi cum ar putea să meargă oriunde, ajutat de o suspensie mai înaltă, anvelope de noroi, scuturi pe dedesubt şi praguri laterale pentru protecţie. Celelalte lucruri au rămas la fel ca la un Trailhawk de serie, adică ai de-a face cu un V6 de 3,2 litri sub capotă şi un sistem de tracţiune integrală cu treaptă de forţă şi diferenţial blocabil pe puntea spate. Cea mai bună parte? Toate accesoriile se montează la dealer şi au garanţie, deci nu trebuie să-ţi baţi capul cu asta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide