Jeep debarcă în Europa cu Wrangler Nautic

Autor: Gabriel Grosoiu 07 dec. 2011 Știri auto

Jeep caută să folosească toate avantajele apărute odată cu preluarea de către grupul Fiat. Primul dintre ele este dat de accesul mai uşor către piaţa europeană, iar americanii par să fi înţeles acest lucru, de vreme ce încearcă să intre pe sub pielea francezilor care vor vizita Salonul Nautic din Paris.

Jeep va debarca pe ţărm francez cu un cuplu de două concepte, grupate sub numele de Wrangler Nautic şi menite a-i cuceri pe cei împatimiţi de navigaţie. Aşadar, francezii vor putea admira un Wrangler Unlimited negru şi un altul de culoare albă, ambele inspirate de lumea iahturilor.

Atât exteriorul, cât şi interiorul, beneficiază de artificii de design unice, care aruncă off-roaderul într-o lumină nouă. Alături de inserţiile cromate, prezente la nivelul grilei, al capacului roţii de rezervă şi al oglinzilor retrovizoare, jantele de 20 de inchi vor asigura o prezenţă de mare efect.

Interiorul, însă, pare să fie locul în care designerii de la Style& Design şi-au dat cel mai mult silinţa. Consola centrală este îmbrăcată în lemn, la fel ca şi mânerele portierelor. Tot lemnul a fost ales şi pentru inserţiile de pe volan, precum şi pentru praguri.

Portbagajul ascunde o copertină pentru momentele în care pasagerii vor dori relaxare maximă, iar relaxarea oferită de şezloguri va fi întrecută numai de placerea de a degusta şampania din setul special. Cei de la Jeep nu au spus nimic despre intenţia de a transpune sau nu conceptele în producţia de serie.
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide