Jeep va prezenta la Easter Safari 2022 șapte concepte off-road

Autor: Mihai Morcovescu 10 apr. 2022 Știri auto

Jeep a publicat fotografiile și informațiile referitoare la cele șapte concepte off-road pe care le va prezenta în cadrul Easter Jeep Safari. Evenimentul va avea loc ca în fiecare an în orașul Moab din deșertul Utah în perioada 9-17 aprilie.

Care sunt conceptele pe care Jeep le va prezenta la Easter Safari 2022?

Jeep Wrangler Magneto 2.0

Cel mai important concept este o evoluție a modelului Magneto de anul trecut, care anunța primul Wrangler complet electric. Versiunea 2.0 vine cu un sistem de propulsie electric, care livrează 625 CP și 1.152 Nm de cuplu. Din ansamblu mai face parte o baterie de 70 kWh. Resursele sunt transmise către toate roțile prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu șase rapoarte. În aceste condiții, Wrangler Magneo 2.0 realizează sprintul 0-100 km/h în 2 secunde. Conceptul este „încălțat” cu roți de 40 de inch, prezintă elemente din fibră de carbon și o gardă la sol mărită.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe Concept

Bazat pe versiunea plug-in hybrid a lui Grand Cherokee, acest concept vine în echiparea Trailhawk. Aceasta oferă jante de 20 de inch, anvelope de off-road de 33 de inch, o nuanță unică de albastru rezistentă la zgârieturi, acoperiș contrastant și un interior personalizat.

Jeep ’41 Concept

Inspirat de legendarul Jeep Willys din 1941, acest concept are la bază modelul Wrangler 4xe. Mașina este finisată într-o nuanță specială de verde măsliniu DRAB ’41 și a primit un set de jante Fifteen52 de 17 inch și anvelope de 35 de inch pentru off-road. De asemenea, modelul off-road a primit și un troliu Warn de 2 inch în stil militar.

Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept

Prin acest concept, cei de la Jeep marchează împlinirea a 20 de ani de la debutul primului model Rubicon. Conceptul este vopsit în nuanța Granite Crystal, iar interiorul este roșu. Pachetul exterior conține jante Mopar de 17 inch, anvelope de off-road de 37 de inch, protecții pentru componentele motorului V8 de 6,4 litri.

Jeep Bob Concept

Acest concept seamănă foarte mult cu un Wrangler, mai puțin la spate, unde a suferit modificări importante. Numele „Bob” se referă la termenul „bobbing”, care înseamnă scurtarea consolei posterioare pentru un comportament superior în regim de off-rod. Aripile au fost și ele modificate pentru a putea găzdui jantele de 20 de inch și anvelopele de 40 de inch. Conceptul este echipat cu un motor diesel V6 de 3,0 litri.

Jeep Performance Parts D-Coder Concept

Acest Gladiator atrage atenția datorită vopselei Maraschino Red. Aceasta evidențiază cele 35 de componente din catalogul Jeep Performance Parts de la Mopar. Printre acestea se numără bara de protecție modulară, un snorkel, protecția pentru troliu, LED-uri și portiere sub forma unor bare tubulare.

Jeep Performance Parts Birdcage Concept

Conceptul se bazează pe modelul Wrangler 4xe și are un aspect de colivie, de unde și numele „Birdacage” al mașinii. Mașina nu are parbriz și geamuri, este vopsită în maro și prezintă accente albastre, specifice modelelor din gama 4xe, și grafică Rubicon. De asemenea, se remarcă luminile LED suplimentare montate pe rama frontală a acoperișului, anvelopele de 37 de inch și troliul de 2 inch.

În afară de aceste concepte, Jeep mai aduce încă trei vehicule bazate pe Wrangler. Acestea sunt Wrangler 4xe SEMA Concept, Wrangler Overlook Concept cu șapte locuri și Kaiser Jeep M725 în stil retro. Toate acestea provin de la ediția de anul trecut a SEMA (Salonul Auto de la Las Vegas).

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide