Ce job-uri au posesorii de supercar-uri ca să poată să-și permită asemenea mașini?

Autor: David Andrei 05 iul. 2020 Știri auto

Sunt foarte tineri, dar conduc mașini de sute de mii de euro. Cei care-i văd în trafic îi numesc “copii de bani gata”. Dar nu toți sunt așa. Ce job-uri au posesorii de supercar-uri ca să poată să-și permită asemenea mașini?

GALERIE FOTO

Un vlogger american a oprit pe stradă câțiva posesori de supercar-uri și i-a întrebat ce fac în viața de zi cu zi. Primul a fost Andre, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care conduce un Audi R8.

“Tata este patronul unei companii la care lucrez și eu. Am cumpărat-o împreună. Este mașina mea, dar amândurora ne plac supercar-urile”, povestește tânărul.

“Ce mod creativ de a spune Tata mi-a cumpărat mașina!”, se amuză cei care au văzut vlog-ul.

De la birou la volanul unor supercar-uri

Will are un Maserati GT MC Stradale. Job-ul lui? Patron de companie de marketing în Seattle. Oferă servicii de marketing și consultanță la nivel înalt, intermediază tranzacții și își ajută clienții să facă cele mai bune alegeri.

Jennifer pare modestă, dar tânăra se plimbă cu un Lamborghini Gallardo verde neon. Ce face ea în viața de zi cu zi? Lucrează în industria farmaceutică. La această oră, este implicată în testarea medicamentelor menite să vindece cancerul, înainte ca acestea să ajungă pe piață.

Mark lucrează în domeniul imobiliarelor și are o companie care dezvoltă aplicații pentru pasionații de mașini, iar Nissan-ul GTR R35 este doar una dintre mașinile cu mulți cai putere din garajul său. În garaj îl așteaptă și un Lamborghini Gallardo. Tânărul afacerist explică faptul că lucrează din greu și este concentrat asupra muncii tot timpul.

Un avocat din Washinton se laudă cu un Lamborghini Aventador. “Lucrez de 16 ani în domeniu”, spune acesta stând lângă supercar-ul acoperit de un autocolant negru mat. “Mereu am fost pasionat de mașini rapide”, își explică acesta alegerea.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide