Dați jos din mașină cu forța de polițiști cu cagule. Ce făcuseră? VIDEO

Autor: ProMotor 13 iun. 2020 Știri auto

Au fost dați jos din mașină cu forța și arestați pe loc. Poliția din Sibiu a intervenit în forță pentru a destructura o grupare infracțională specializată în furturi din locuințe.

GALERIE FOTO

Patru persoane au fost surprinse în flagrant delict după ce au sustras bani și bijuterii dintr-o locuință din Sibiu. Primele cercetări arată că doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns prin efracție în locuința din care ar fi extras bijuterii – două perechi de cercei și două pandantive – dar și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. Prejudiciul creat a fost recuperate în totalitate în urmă intervenției oamenilor legii.

Cei doi au fost transportați la locul faptei, apoi preluați de o mașină în care se aflau o femeie de 33 dde ani și un bărbat de 34 de ani, și aceștia din județul Maramureș.

Cele patru persoane, bărbații care au dat spargerea, dar și femeia și bărbatul din mașină au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei patru vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Momentul în care cei patru au fost dați jos din mașină de polițiști a fost filmat

Autoritățile locale au dat publicității momentul intervenției în forță, desfășurate de polițiștii din Sfântu Gheorghe și de cei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului Poliției Județene din Sibiu. Cele două echipe au primit support de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În imagini se poate observa mașina suspecților fiind forțată să oprească din cauza traficului aglomerat. Dintr-o altă mașină aflată în spatele lor au coborât oamenii legii, purtând cagule. Aceștia au deschis portierele și i-au scos pe cei patru din mașină. Cei patru au fost imobilizați rapid.

Filmarea a fost postată și pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române. Polițiștii au primit felicitări de la userii care urmăresc pagina. “Bravo, așa trebuie să se intervină!”, “Prompt și eficient” și “Îmi crește inima când văd așa ceva. Mai avem o șansă!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut imaginile.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide