Kanye West renunță la flota de SUV-uri

Autor: Daniel Samoilă 01 nov. 2021 Știri auto

Liber la licitație. Rapper-ul american Kanye West renunță la flota sa de SUV-uri.

Este vorba de un F-350 din 2016, un F-250 din 2017, un F-150 Raptor produs în 2018, un F-150 Raptor din 2019, o ediție XLT Max Ford Expedition (2020) și o ediție limitată Stealth Ford Expedition fabricată tot în anul  2020.

Toate mașinile sunt în stare foarte bună, menționează Autoevolution.com. Licitația pentru acest vehicule este în curs și va continua până pe 24 noiembrie.

Vestea vine la doar trei săptămâni după ce domeniul West Monster Lake Ranch a ajuns pe piață pentru suma de 11 milioane de dolari. Situată la 130 de km de Parcul Național Yellowstone și la 17 km în afara orașului Cody, Wyoming, proprietatea de aproximativ 1600 de hectare are vedere panoramică la Munții Stâncoși. Dotată cu opt unități de cazare, două lacuri, un restaurant, un centru de evenimente, săli de întâlnire și hambare, ferma este cunoscută în special pentru că a fost locul de naștere al albumului Ye din 2018 al lui Kanye.

Kanye West deține cel mai luxos ATV din lume: modelul Sherp

Pe lângă flota de mașini Monster Lake Ranch West are în colecția sa și ATV-uri.

West deține și zece modele de ATV-uri Sherp (cel mai luxos și rapid vehicul pe șenile din lume), dar și alte modele de ATV-uri și UTV-uri.

Din această listă, se pare că West nu renunță nu la modelele Sherp și Ripsaw. Sherp este un model care vine din Rusia și are un preț de pornire de 120.000 de dolari bucata, în timp ce Ripsaw pornește de la peste 550.000 de dolari.

West a avut o colecție impresionantă de mașini. Pe lângă flota sa de SUV-uri, rapper-ul american a mai deținut, conform motorious.com, și alte modele. Printre ele ar fi un Maybach 57, două modele de Lamborghini: Gallardo, Aventador și Urus.

Rapper-ul a mai fost văzut în trecut conducând și două modele Porsche. Unul dintre a fost un Porsche Panamera Trubo, iar celălalat un Porsche 991 Carrera. Totodată, el a mai condus și un Mercedes-Benz SLR McLaren, dar și un Bugatti Veyron.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mowmag.com



Comentarii
Inchide