Kartul realizat dintr-o aripă de VW Beetle este adorabil – Galerie FOTO

Autor: George Cristea 25 aug. 2020 Știri auto

Volkswagen Beetle „Type 1” este o legendă, iar producția sa neîntreruptă timp de 65 de ani l-a transformat în favoritul publicului pe multe piețe. Acum, colecționarii încearcă să se folosească de farmecul modelului pentru a lansa noi produse pe piață. Spre exemplu, kartul realizat dintr-o aripă de VW Beetle, care este adorabil.

Intră în Galeria FOTO

Peste 21 de milioane de exemplare au fost fabricate de-a lungul timpului, dintre care ceva mai mult de 15 milioane în țara de origine, Germania. Pe continentul sud american, Beetle a fost extrem de popular, motiv pentru care a fost produs până în 2003, ultimele exemplare ieșind pe porțile uzinei din Mexic.

Poate nu este deloc întâmplător că această creație pe care o putem numi fără probleme artistică s-a născut chiar în Mexic, țara unde Beetle a fost produs până recent. Jumătate, kart, jumătate moped, arătarea botezată „Bugkart Wasowski” a fost realizat de Aldekas Studio dintr-o aripă fașță de Beetle, păstrând elementele originale – far și semnalizator. Pentru simetrie, „aripa” a primit în spate un stop original de Beetle, cu toate că nicio aripă anterioară de Beetle nu are așa ceva.

Când va fi produs kartul realizat dintr-o aripă de VW Beetle?

Aldekas Studio este un tuner specializat în recondiționarea mașinilor clasice, și în special a modelelor Beetle, așa că înțelegeți legătura. În plus, suntem siguri că nu au nicio problemă cu stocul de aripi de Beetle. Rezultatul este mai degrabă simpatic, dincolo de momentul „Luke, I am your father” pe care ți-l trezește alăturarea celor două „broscuțe”.

Alegerea de culori este cât se poate de inspirată, ca și detaliile care fac din Bugkart un descendent demn al lui Beetle. Aspectul vintage este completat cu elemente din piele naturală, folosite pentru șa și ghidon. Aldekas Studio a prezentat chiar și o versiune vintage, vopsită în galben cu semne de rugină. Există însă o problemă.

Oricât de mult ne-am dori un astfel de kart și oricât de realiste ar arăta fotografiile, este vorba doar de imagini randate pe computer, nu de modele reale. Nu se știe când și dacă această minune va fi produsă comercial, dar credem că nu i-ar lipsi admiratorii.

Cât despre Beetle, Volkswagen a mai încercat de două ori să copieze succesul lui Type 1, fără să reușească. Anul trecut, germanii au anunțat că nu va mai exista un Beetle 3.

sursa: My Modern Met

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide