Ken Block este impresionat de noul Mustang Mach-E – VIDEO

Autor: ProMotor 10 dec. 2019 Știri auto

Ken Block, pilotul care a devenit celebru nu atât pentru cursele de Rallycross cât mai ales datorită spectaculoaselor videoclipuri din seria Gymkhana, a apărut într-un videoclip de promovare a noului Mustang Mach-E. Chiar dacă mai avem de așteptat până când îl vom vedea alergând SUV-ul electric Ford într-o ediție Gymkhana, Ken Block și-a arătat deja satisfacția față de felul în care se conduce Mustang Mach-E. Alături de Ken Block, în videoclip mai apar celebrul „The Stig” din seria The Top Gear (cascadorul Ben Collins), pilotul NASCAR Billy Johnson și actrița Molly McQueen.

Intră în Galeria FOTO

Fiind vorba de un prototip camuflat, reprezentantul Ford pare destul de precaut la volan, chiar dacă pe parcurs mașina prinde viteză în încercarea de a-i impresiona pe Ken Block și „echipa” sa. În cele din urmă, Ken Block trece la volan pentru o tură pe circuit, chiar dacă prestația sa este departe de ceea ce știm din seria Gymkhana. Pentru prima oară la volanul unei mașini electrice, Ken Block pare impresionat de felul în care se conduce Mustang Mach-E. Din spate, the Stig îi ține isonul și adaugă că este o mașină cu care chiar poți face drifturi.

Ford a prezentat primul său SUV electric la finalul lunii noiembrie sub brandul Mustang. Va mai dura ceva până la momentul în care mașina va ajunge la proprietari, chiar dacă este vorba despre primii cumpărători care au plătit rezervarea pentru unul dintre exemplarele First Edition. Livrările vor începe cel mai devreme spre sfârșitul anului viitor pentru First Edition, dar cumpărătorii vor mai aștepta până în 2021 pentru versiunea mai accesibilă Mach-E Select sau pentru echiparea California Route 1. Mustang Mach-E GT, cea mai sportivă și scumpă versiune a SUV-ului electric Ford, va ajunge la clienți cel mai târziu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide