Se vinde ca pâinea caldă. Stoc epuizat la o săptămână de la prezentarea oficială

Autor: Elena Luchian 27 nov. 2019 Știri auto

Nici zece zile nu au trecut de la prezentarea oficială și stocul pentru versiunea de lansare a fost deja epuizat. Americanii au rezervat noul Ford Mustang Mach-E pe bandă rulantă.

Primul model electric de la Ford, Mustang Mach-E, a fost dezvăluit pe 18 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. Pre-comenzile au început să curgă chiar în ziua prezentării. Cei care au dorit să rezerve un SUV electric au fost nevoiți să achite un avans de 500 de dolari.

GALERIE FOTO

ford mustang mach-e

Versiunea de lansare, First Edition, nu mai este disponibilă. Ford păstrează misterul asupra numărului de vechiule care au putut fi rezervate, dar anunță că nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție din partea clienților.

Cei interesați mai pot rezerva celelalte versiuni disponibile ale noului Mach-E: Premium, Select, California Route și GT, aceasta din urmă reprezentând vârful de gamă.

Primii clienți își vor primi mașina spre finalul anului viitor. În România, Ford Mustang Mach-E va ajunge în cea de-a doua parte a anului 2021.

ford mustang mach-e

Versiunea entry-level va veni cu 337 de cai putere, tracțiune spate și autonomie de până la 600 de kilometri, asigurată de bateria cu o capacitate de 98,8 kWh. La polul opus, versiunea de top Ford Mustang Mach-E GT va avea tracțiune integrală și 465 de cai putere și 830 Nm. Sunt cifre care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford



Comentarii
Inchide