Ken Block revine cu Gymkhana 8, poate cel mai bun de până acum – GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 mart. 2016 Știri auto

 


Ken Block este recunoscut pentru drifturile sale spectaculoase. În cel mai recent clip video făcut cu el vedem de ce este în stare la volanul unui Ford Fiesta ST RX43, acesta a fost filmat în Dubai, printre palmieri, dune de nisip, zgârie-nori şi întreg echipajul de poliţie cu maşini exotice al Dubaiului. La final a făcut câteva drifturi în jurul unui Boeing 747-238B (XT-DMT). 

Avându-I în rol principal pe Block şi o versiune îmbunătăţită a renumitei maşini de rallycross, Ford Fiesta ST RX43, “Gymkhana EIGHT: Ultimate Exotic Playground, Dubai” – este cel mai cinematic clip al lui Block de până acum.

“Ştiu că sună ca un clişeu, dar asta este proabil Gymkhana mea preferată”, spune Block. “Când XDubai m-a contactat pentru un parteneriat de sponsorizare sezonul trecut, au adus în discutie posibilitatea ca noi să venim şi să beneficiem de filmarea unui clip Gymkhana în Dubai. Oferta a fost nemaipomenită, din moment ce eu am identificat acum câţiva ani Dubaiul ca fiind o locaţie în care mi-ar placea să filmez, asa că n-am ezitat să prind ocazia. Este absolut incredibil faptul ca am reuşit să închidem Sheik Zayed Road pentru a doua oară în istorie (drumul este principala autostrada din Dubai, şi a mai fost închis o singură dată, cu ocazia vizitei lui George W. Bush din 2008), să avem acces pe una din pistele unui aeroport complet inchis, alături de un 747, şi să putem filma în Burj Park, care face parte din cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa). Acum ar fi momentul potrivit să transmit un mare mulţumesc tuturor oamenilor din Dubai pentru că ne-au permis să venim şi să facem acest video incredibil, aşa că, Mulţumesc!”

Click aici pentru GALERIA FOTO


 


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide