Kia a dezvăluit facelift-ul pentru Sorento. SUV-ul coreean apare în primele imagini oficiale

Autor: Ionuț Vîlciu 25 iul. 2023 Știri auto

Kia a prezentat facelift-ul pentru SUV-ul Sorento. Modelul primește actualizări la exterior și la interior, pentru a se alinia noii game Kia.

La 3 ani de la debut, cea de-a patra generație a SUV-ului Kia Sorento a primit o actualizare care să o aducă mai aproape de linia gamei actuale a producătorului coreean. Mașina primește cu ocazia acestui facelift o parte frontală redesenată și un interior mai modern, relatează Carscoops.

Prin actualizarea adusă SUV-ului Sorento, Kia introduce o nouă parte frontală modernizată, cu faruri mai subțiri, care ne aduc aminte de noul SUV electric Kia EV9. Acestea incorporează și noile lumini de zi verticale, care arată ca niște colți. Noile blocuri optice flanchează o grilă de dimensiuni mai mari, care face ca partea frontală a mașinii să pară mai agresivă decât înainte. Am mai văzut-o și pe Kia Picanto facelift și ne putem aștepta să o vedem și pe alte modele în viitor.

Kia Sorento facelift beneficiază de un interior mai modern

Restul caroseriei este, în mare parte, la fel, cu excepția barelor de protecție restilizate, a noilor embleme Kia și a stopurilor LED ușor reproiectate, care au acum grupuri de lumini interconectate.

La interior, designerii Kia au simplificat aspectul planșei de bord cu linii mai curate. Atracția principală este reprezentată de noul afișaj panoramic curbat cu ecrane duble de 12,3 inch, care integrează cel mai recent software de infotainment al producătorului coreean. Sub ecran, găsim orificii de ventilație mai subțiri, iluminare ambientală nouă și comenzi noi. De asemenea, există și un nou sistem de autentificare prin intermediul amprentei pe consola centrală.

La fel ca versiunea precedentă, Kia Sorento facelift va fi disponibilă cu motorizări pe benzină, pe motorină sau motorizări hibride. Deocamdată, mașina a fost prezentată pe piața din Coreea de Sud. Rămâne ca prețurile pentru Europa să fie comunicate la o dată ulterioară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide